(Ruimteman aka “Niels Dhaeze”)

Ruimteman is een creatieve Fotografie & Communicatie Studio — verhalen vertellen en momenten vastleggen met een persoonlijke twist.

— Wil je nog meer weten, lees hier verder.

Fotografie

Foto’s maken die een verhaal vertellen is de basis van mijn fotografie. Zowel in een studio als op locatie klik ik er niet op los maar zoek ik waardevolle momenten.

Het is in mijn ogen moeilijk om fotografie onder te verdelen in vakjes.

(Hier beneden doe ik het toch, om het voor jou overzichtelijker te maken)

Het neemt niet weg dat ik altijd open sta voor nieuwe dingen, ideeën, projecten. Laat het me weten en we kijken samen wat we ervan kunnen maken.

No risk, no fun.

 

  • Portret
  • Huwelijk
  • Communie
  • Documentaire
  • Productfotografie
  • Campagnes
  • Bedrijfsfotografie
  • Conceptueel

 

Webdesign & Branding

Potentiële klanten kiezen niet enkel voor jou door wat je aanbiedt, maar ook waarom en hoe je het aanbiedt. Een branding en logo ontwerp is daarom belangrijk want ze zijn op zoek naar eigenheid en professionaliteit. Je moet je bedrijf dus branden. Branding is meer dan een logo: het is als het ware je DNA, het positioneert jouw merk op de markt.

Aantonen waarin je uitblinkt en uniek bent in je branche is essentieel. Met verschillende offline en online media stylen we jouw merk of bedrijf en geven we het de uitstraling die past bij jouw identiteit.

Proces

Een goede verhouding tussen onderwerp/klant en fotograaf/ontwerper speelt een grote rol in de kwaliteit van de beelden.

Ben je op zoek naar een portret van jezelf, je wilt je huwelijksdag laten vastleggen, je hebt foto’s nodig van je werknemers of bedrijf? Je hebt een waanzinnig cool idee voor een branding of website en hebt iemand nodig om mee te denken en dat idee vast te leggen? Dan is de eerste stap voor mij altijd samen een tas koffie/thee (of biertje) te gaan drinken en elkaar leren kennen.

(Ook als je geen waanzinnig cool idee hebt en gewoon eens koffie wilt gaan drinken, mag je me altijd bellen)

Nadat we elkaar wat beter kennen werken we samen het idee of concept uit. Het proces verloopt steeds in samenspraak, zo blijven we zeker vrienden.

This is a unique website which will require a more modern browser to work!

Please upgrade today!

Share